NEUROVĚDA PRO MODERNÍ HR.

VYUŽIJTE NEUROVĚDU OD LIDSKÝCH ZDROJŮ AŽ K LIDEM

Mají zaměstnanci vaší firmy důvěru v HR pracovníky? A je to vůbec důležité?

Funguje u vás ve firmě HR model minulých let? – Tedy reaktivní? Zaměřený na dodržování předpisů?
Fungujete opravdu jako partner zaměstnanců? Znáte potřeby zaměstnanců? Umíte být jejich zastánce? A zároveň prosazovat firemní zásady a postupy? Jde to vůbec dohromady?

Všechno je to v hlavě. Vybudujte si správný mindset a staňte se skutečně lidským HRistou. Využijte nejnovější poznatky neurovědy k tomu, abyste zvýšili angažovanost ve vaší firmě. Změňte zaběhnuté postupy v oblasti lidských zdrojů, které nejsou přátelské k mozku. V našem kurzu zjistíte, které to jsou a jaké škodlivé účinky na zaměstnance měly.
Navrhněte nové postupy HR, které pracují v souladu s mozkem, nikoli proti němu.

ikonka absolventské čepice

Co se v kurzu naučíte

I. Úvod
NeuroLeadership a jeho přístupu ke zkoumání lidského mozku a behaviorálních věd. Jaký je význam mindsetu pro HR profesionály a proč ho uplatňovat v práci.

II. Přehled mindsetu
Definice mindsetu a jeho vlivu na myšlení, chování a výsledky. Typy mindsetů a jejich rozdíly. Jak mindset ovlivňuje naše chování v práci a jak může být měněn. Jak to, co se dozvíte o mindsetu využijete v praxi.

III. Neuromýty a kritické myšlení
Představení neuromýtů a častých omylů spojených s neurovědou. Vysvětlení kritického myšlení jako nástroje pro rozpoznání a překonání neuromýtů a nesprávných představ.

IV. Neurověda a efektivní učení
Vysvětlení procesu učení a jaký vliv na něj má naše myšlení a emoce. Představení koncepce “rozšířeného učení” a jak využít vědomosti o tomto procesu ke zlepšení výsledků v práci.

V. Neuroleadership a management
Aplikace a využití NeuroLeadership v managementu. jak efektivně vést zaměstnance v souladu s jejich mozkem.

VI. Implementace mindsetu v HR
Konkrétní kroky a strategie pro uplatňování mindsetu v práci HR profesionálů. Rady pro efektivní komunikaci s různými typy zaměstnanců a řešení konfliktních situací. Jak využít vědomosti o mindsetu ke zlepšení kultury organizace a rozvoji zaměstnanců.

DETAIL KURZU

Pro koho je určený

Pro HR profesionály a manažery, kteří chtějí zlepšit své schopnosti a znalosti v oblasti lidských zdrojů a psychologie. Chtějí lépe porozumět tomu, jak funguje lidský mozek a jak to může být aplikováno v oblasti řízení zaměstnanců a vytváření pozitivní pracovní kultury.

Časová náročnost

6 hodin

Provázet bude Andrea nebo Libor

Termíny

Nejbližší termíny: Do konce roku 2024 už žádný kurz Neurověda pro HR nevypisujeme. Termíny na rok 2025 budou vypsány začátkem listopadu.

Ale můžete nás kontaktovat a domluvit si individuální kurz za stejnou cenu jako skupinový (pouze online) 

Cena kurzu je 2 700 Kč

Každý účastník obdrží CERTIFIKÁT

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.