Výzva zvaná týmová produktivita

Pokud se pohybujete v severních mořských vodách plných leadershipu a managementu jako já, jistě jste již narazili na velrybu zvanou “týmová produktivita”. Ať už jste obchodní manager, vedoucí pobočky nebo CEO technologické startupy, víte, že úspěch vaší práce měříme tzv. KPI (klíčové výkonnostní ukazatele) vašeho týmu. Ale jaký je tajný recept na vedení týmu k maximální produktivitě?

Cheers k team-buildingovi a správé týmu

Často slyším, že vytvoření silného, soudržného týmu je jako vybudování profesionálního fotbalového týmu. Všichni hráči mají své unikátní schopnosti, role a zodpovědnosti a všechny skvělé týmy mají jedno společné – skvělého kapitána. Náš leadership a mindfullness kurz je zde, aby vám pomohl stát se nejen dobrou, ale skvělou “kapitánkou”. Pracujete na změně mysli svého týmu, inspirujete je k vyšší produktivitě, zavádíte nové strategie a přístupy, a co je nejdůležitější, vytváříte stabilní, pozitivní, a produktivní pracovní prostředí.

Ve světě kouzel time managementu

Mnoho lidí se bojí slov “time management”. Může to zpočátku znít jako “musíme pracovat více”, ale dovolte mi vám říct, že to není naše vize. Time management je o inteligentní práci, a nikoli o obětování spánku nebo rodinného života. Na našich kurzech také tuto problematiku nepodceňujeme. Významně se zaměřujeme na efektivní využívání času a snažíme se ukázat, že time management může být skutečným přítelem na cestě ke zlepšení produktivity týmu.

Organizace je klíč

Podle nás je správná organizace práce klíčem k úspěchu každého týmu. Bez ní jsou naše snahy pohozeny do větru. Proto máme naše kurzy zaměřené na pomoc manažerům vytvářet efektivní plány, stanovovat realistické cíle a správně delegovat úkoly. Organizovaný tým je tým, který může dosáhnout mnohem více – a to je náš cíl.

S překvapením jsem zjistila, že mnoho lidí si myslí, že management a leadership jsou stejná disciplína. Ovšem toto je velký omyl! Dokonalý manager může být špatným leaderem, a dokonalý leader může být špatným manažerem. Rozdíly vysvětlujeme na našem kurzu leadershipu, kde se učíme-inspirujeme a vedeme lidi, nikoli úkoly.

Kam dál, říkáte? Cesty nabízíme v podobě našich kurzů a workshopů zaměřených na konkrétní oblasti leadershipu, team managementu, time managementu a další, které vám napomohou ke zlepšení výkonnosti vašeho týmu. Navštivte webové stránky našich kurzů https://www.nlpmind.cz/nlp-pro-firmy/ a https://www.nlpmind.cz/kurzy/ a podívejte se na nabídku našich specializovaných kurzů. Na webu najdete i přehled termínů a další podrobnosti.

Naše kvalita spočívá v kombinaci teorie a praxe. Kurzy sestavujeme tak, aby poskytovaly praktické návody, rady a triky pro zlepšení produktivity týmu. Bez použití složitého odborného jazyka, zato s přátelským a přímočarým přístupem.

Společně můžeme ovládnout moře produktivity a stát se skutečnými kapitány svých týmů! Jsem tady, abych vám ukázala cestu.